Enverifoam

Isoleren met EnveriFoam

EnveriFoam is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

EnveriFoam wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gegoten waarna het een schuim wordt welke niet plakt, niet zwelt na het verwerken en doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Op deze manier wordt alles perfect afgedicht en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen.Bij het verwerken van EnveriFoam wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Daarnaast is EnveriFoam waterafstotend, dampdoorlatend door de open-cel-structuur en geurneutraal. EnveriFoam voldoet uiteraard ook aan de huidige brandweervoorschriften.

 

Enverifoam bevatten geen milieubelastende blaasmiddelen en wordt toegepast voor het isoleren van de spouwmuur.

Spouwmuurisolatie

Met Enverifoam

Hoe gaat isolatie in zijn werk?

Om een duidelijk beeld te creëren van de isolatiemethoden en de soorten isolatie, hebben wij video’s gemaakt van onze projecten. Dit zijn recente projecten waarbij geïsoleerd wordt met Soudafoam en Isovlas.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van dakisolatie voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75 of mail ons via info@ets-isolatie.nl of ga direct naar de pagina ‘Aanvragen.

Vragen?

U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

Terugbellen?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.