Wat zijn bodemisolatie parels?

Bodemisolatieparels, ook wel bekend als bodemisolatiekorrels of EPS-parels (uitgezette polystyreenparels), zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Dit is een kunststofmateriaal. De bodemisolatie parels bestaan voor 98% uit lucht, waardoor deze bijna niks wegen. Deze parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de kruipruimte onder een huis of gebouw te isoleren. 

Wanneer er te weinig ruimte is in de kruipruimte om vloerisolatieplaten aan te brengen kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de bodemisolatie parels. Dit word met een soort grote tuinslang in de kruipruimte gespoten. 

Het belangrijkste doel van bodemisolatieparels is om te voorkomen dat koude lucht vanuit de kruipruimte opstijgt en de vloer van de begane grond afkoelt. Dit helpt om de energie efficiëntie van een gebouw te verbeteren en het binnencomfort te verhogen.

Mutatie woningen diverse woningcorporaties ETS Isolatie - Muurisolatie - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie

Bodemisolatie parels

Bent u benieuwd of de bodemisolatie parels kan helpen bij het verduurzamen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kruipruimte laten isoleren met zo genoemde bodemisolatie parels. Daardoor zal het verlies van warmte via de vloer afnemen én zal uw woning een constante temperatuur blijven behouden.

Doordat de specialisten van ETS Isolatie uw ruimte gaan inspecteren zal de voor uw woning benodigde hoeveelheid bodemisolatie parels worden berekend. Daardoor ontstaat de perfecte mix van goed en voldoende isolatiemateriaal.

Wanneer u benieuwd bent wat ETS Isolatie kan betekenen in uw woning kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u dan graag van advies en tips.

Vraag offerte aan

bodemisolatie kosten

Welke soorten isolatie zijn er?

ETS Isolatie beschikt over een tal van isolatie- soorten en materialen. Zo is er voor vrijwel iedere toepassing een geschikte isolatiemogelijkheden te vinden. Niet alleen kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Ook zullen onze specialisten samen met u gaan kijken naar de beste opties. Daardoor kunt u binnenkort genieten van een goed geïsoleerde woning.

Bovendien is ETS Isolatie gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van verschillende soorten isolatie. Samengevat doen wij dit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over ETS Isolatie, of onze werkwijze? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie. Ook kunt u ook direct een offerte aanvragen!

bodemisolatie parels

Geld besparen met bodemisolatie parels?

Door het toepassen van goede isolatie kunt u geld besparen met isoleren. Zo bespaart u aanzienlijk op maandelijkse energiekosten wanneer u uw woning heeft voorzien van hoogwaardige isolatie.

Kort gezegd is het toevoegen van isolatie aan uw woning een investering voor de toekomst. Door middel van de juiste isolatie ontstaat een duurzaam geheel waar u jaren plezier van beleefd.

In vele gevallen zijn wanden, vloeren en daken niet of slecht geïsoleerd. Met name de jaren 80 woningen en ouder zijn in vele gevallen niet voorzien van up-to-date isolatie.

U zal daardoor hoge stookkosten ervaren. Oók zal uw woning tijdens warme zomerdagen de warmte snel opnemen. Door het toevoegen van isolatie blijft ook de warmte buiten uw woning. Kortom, door het toevoegen van isolatie aan uw woning beleeft u het hele jaar plezier.

bodemisolatie parels

Over ETS Isolatie

ETS Isolatie is gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatie. Door middel van jarenlange ervaring in het isoleren van woningen en gebouwen verzekert u dit tot een deskundig advies.

Ook bieden wij een oplossing voor ieder isolatieprobleem. Afhankelijk van uw stookgedrag en de maatregelen die u wilt treffen kan ETS Isolatie ervoor zorgen dat u tussen de 20% en 50% kunt gaan besparen.

Vandaar dat alle werkzaamheden eerst door een van onze adviseurs in kaart worden gebracht. Hieruit volgt dat er een vrijblijvende offerte en vakkundig advies op maat. Ten slotte zal onze adviseur samen met u de woning bekijken en in overleg met u een juiste manier van aanpak samenstellen.

Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken. Ook staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft over een van onze diensten, werkwijzen of materialen.

Vragen?

U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

Terugbellen?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.

  Vragen?

  U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

  Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

  U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

  Terugbellen?

  Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.