Tevreden klanten

Veel tevreden klanten gingen u voor

Onze projecten

Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie of bodemisolatie; ETS Isolatie heeft al vele isolatieprojecten succesvol uitgevoerd. Hieronder een greep uit de isolatiewerkzaamheden die wij vakkundig en met trots hebben gerealiseerd.

Spouwmuur ETS Isolatie - Muurisolatie - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie

 

Spouwmuurisolatie

Haaksbergen

 

ETS Isolatie - Muurisolatie - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie

 

Dakisolatie

Dedemsvaart

 

Dakisolatie Woerden

De bewoner van deze woning in Woerden had genoeg van de hoge stookkosten. Na een kijkje genomen te hebben op zolder was de conclusie dat onder andere het dak niet geïsoleerd was. Uiteindelijk is ervoor gekozen om het dak te isoleren met PIF isolatiefolie die het gehele dak luchtdicht afdekt. Hierdoor ontsnapt er geen warmte meer uit het huis door het dak met als gevolg een lagere energierekening.

Bodemisolatie Dedemsvaart

De bewoners van dit huis in Dedemsvaart hebben gekozen om hun huis te voorzien van bodemisolatie. Met behulp van HR++ EPS parels wordt de kruipruimte goed geïsoleerd en blijft het vocht en de kou in de isolatielaag op de bodem. Gevolg: een temperatuurstijging van de vloer en een comfortabeler huis.

Spouwmuurisolatie Velp

De bewoners van deze woning in Velp hadden last van een hoge gasrekening. Na zich goed te hebben voorgelicht is er uiteindelijk gekozen om te gaan voor spouwmuurisolatie door middel van Knauf Supafil minerale wol. ETS Isolatie heeft deze met de uiterste zorgvuldigheid aangebracht en nu zitten ze een stuk comfortabeler in hun woning en besparen ze daarbij ook nog eens op de gasrekening!

Vloerisolatie Gouda

Voor een project in Gouda heeft ETS Isolatie enkele woningen mogen voorzien van vloerisolatie door middel van PIF isolatiefolie.
Dit project was in opdracht van een woningstichting tot stand gekomen en betreft het verduurzamen van een groot deel van hun woningvoorraad.
ETS Isolatie was verkozen tot partner om de PIF isolatiefolie te verwerken in de kruipruimtes van deze woningen. Reden hiervoor was het meedenkend karakter van de onderneming op huurders gebied om zo overlast te minimaliseren.

Bodemisolatie Wierden

In Wierden heeft ETS Isolatie ook verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De kou en het vocht blijven in de isolerende laag op de bodem wat zorgt voor een comfortabelere woning. Daarnaast voorkomt het ook nare luchtjes en vochtproblemen, en zullen de bewoners minder last hebben van ongedierte.

ETS Isolatie brengt bodemisolatie aan door heel Nederland.

Bodemisolatie Winterswijk

Deze woning in Winterswijk is de eerste van een serie woningen waar de bodemisolatie op vakkundige wijze is geïsoleerd door ETS Isolatie.
De bewoners hadden het al snel door; met een goede bodemisolatie kun je geld verdienen. Het zorgt namelijk voor een stijging van de vloertemperatuur van ongeveer vier graden. Dit levert een enorme energiebesparing op. We kunnen dan met zekerheid zeggen dat een investering in bodemisolatie binnen enkele jaren is terugverdiend. Bijkomend voordeel is dat de woningwaarde stijgt.

Spouwmuurisolatie Twello

Een mooi oud karakteristiek pand heeft vaak ook een nadeel; het is slecht geïsoleerd. Dat ondervonden ook de bewoners van deze woning in Twello. Na gesproken te hebben met de adviseur van ETS Isolatie is er voor gekozen om spouwmuurisolatie toe te passen door middel van Knauf Supafil minerale inblaaswol.
Na enkele dagen merkten de bewoners al een duidelijk verschil in huis qua temperatuur en comfort!

Vloerisolatie Oldenzaal

In Oldenzaal hebben wij deze woning voorzien van PIF vloerisolatie; een specialistisch werk wat aan ETS Isolatie kan worden toevertrouwd.
Vloerisolatie met PIF isolatiefolie zorgt voor een luchtdichte afsluiting tussen de vloer en de kruipruimte waardoor vocht en kou geen kans meer maken.
Daarbij zorgt PIF isolatiefolie voor een behoud van de toegankelijkheid van de kruipruimte in tegenstelling tot sommige andere isolatiemethoden.

Vragen?

U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

Vragen?

U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.