Soudafoam

Isoleren met Soudafoam

Soudafoam SPF O3 van Soudal is een gespoten isolatieschuim op waterbasis. Met gespoten Soudafoam isolatieschuim is het mogelijk om in een beweging uw woning winddicht te maken, goed te isoleren en een goede beschermlaag aan te brengen. Het gespoten Soudafoam kan op verschillende ondergronden hechten en is de ideale oplossing op uw huis perfect te isoleren en aan de isolatiewaarden te voldoen.

Soudafoam SPF O3 is een duurzaam product dat niet schadelijk voor het milieu is, met dank aan de lage dichtheid en de op waterbasis samengestelde stoffen, is het geschikt voor isolatiewerkzaamheden m.b.t. daken, plafonds, zolders, kruipruimtes en houtskeletten.

 

HR++ EPS parels®

Meer informatie

 

Supafil

Meer informatie

 

Isovlas

Meer informatie

Hoe gaat isolatie in zijn werk?

Om een duidelijk beeld te creëren van de isolatiemethoden en de soorten isolatie, hebben wij video’s gemaakt van onze projecten. Dit zijn recente projecten waarbij geïsoleerd wordt met Soudafoam en Isovlas.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van dakisolatie voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75 of mail ons via info@ets-isolatie.nl of ga direct naar de pagina ‘Aanvragen.

Klantenservice

U wilt uw dakisolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega’s van de klantenservice staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 – 850 975.

 

Dakisolatie

Met Soudafoam

 

Vloerisolatie

Met Soudafoam

Terugbellen?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.