Bodemisolatie

Een beter leefklimaat van de woning!

Waarom bodemisolatie?

De vloer is één van de bronnen waar uw woning warmte verliest. Dit is duidelijk te merken doordat de vloer koud aanvoelt of dat er een onbehaaglijke kille trek voelbaar is. Naast vloerisolatie is ook bodemisolatie een uiterst efficiënte, snelle en eenvoudige oplossing om dit tegen te gaan.

Vocht dat vanuit de bodem condenseert in uw kruipruimte en tegen de vloer zorgt er vaak voor dat het vochtgehalte in uw woning stijgt. Dit heeft nare gevolgen voor het comfort in uw woning; Vocht neemt kou en kilte met zich mee, het kan zorgen voor nare luchtjes en er is een grotere kans dat u last heeft van ongedierte.

Door het toepassen van bodemisolatie wordt de koude bodem gescheiden van de warmere lucht in de kruipruimte. Hierdoor blijft de kou en het vocht in de bodem van uw huis. Gevolg; geen condens en koude lucht tegen de onderkant van uw vloer en dus een warmer en comfortabelere woning.

Welke soorten bodemisolatie zijn er?

HR++ Termoparels®

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij ETS Isolatie B.V. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? ETS Isolatie B.V. combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen. Hier vindt u een compleet aanbod in dakisolatie met afwerking. Wij bieden een ruime keuze in afwerkingen.

 

HR++ EPS parels

 

Hoe gaat isolatie in zijn werk?

Om een duidelijk beeld te creëren van de isolatiemethoden en de soorten isolatie, hebben wij video’s gemaakt van onze projecten. Dit zijn recente projecten waarbij geïsoleerd wordt met Soudafoam en Isovlas.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van dakisolatie voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75 of mail ons via info@ets-isolatie.nl of ga direct naar de pagina ‘Aanvragen’.

Klantenservice

U wilt uw dakisolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega’s van de klantenservice staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 – 850 975.

Terugbellen?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.