Gevel binnenmuur

Een duurzame investering!

Gevel binnenmuur

Spouwmuurisolatie in de gevel binnenmuur is dé oplossing om in de winter uw huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist uw woning lekker koel op een hete zomerdag.

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening.

De gevel binnenmuur investering is na 3 tot 5 jaar al terug te verdienen en kan u een besparing van wel 30% opleveren op de gasrekening!

 

gevel binnenmuur ETS Isolatie - Muurisolatie - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie

Welke soorten spouwmuurisolatie zijn er?

Supafil

ETS Isolatie brengt Knauf Supafil door middel van inblazen aan in de spouwmuur. Om de benodigde inblaasopeningen te creëren worden er gaten van een standaard boordiameter van 22 mm in de buitenmuur geboord. Dit gebeurt aan de hand van een juist boorpatroon waardoor de opbouw van de Knauf Supafil in de spouwmuur perfect tot zijn recht komt en nazakken niet mogelijk is. Na het boren van de gaten wordt de minerale wol onder hoge druk in de muren geblazen.
Omdat sommige woningen over een smalle voeg beschikken is er tevens een systeem ontwikkeld waarmee dit materiaal kan worden aangebracht met 18 millimeter boorgaten, of zelfs met 14 mm. Dit is echter specialistischer werk wat doorgaans extra kosten met zich meebrengt.

Bij verdiepingsvloerisolatie worden er gaten van 22 mm volgens een patroon in de houten vloer geboord. Wanneer de gaten zijn aangebracht kan de verdiepingsvloer vol worden geblazen met Knauf Supafil. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de ruimte eronder constanter blijft en niet door de vloer naar boven wordt afgevoerd.

Na het inblazen van de wol worden de gaten vakkundig dichtgemaakt zonder dat het uiterlijk van uw woning verandert.

Zo biedt ETS Isolatie met Knauf Supafil een kwalitatief goede isolatiemogelijkheid voor uw spouwmuren tegen een scherpe prijs.

 

Supafil

 

HR++ EPS parels®

ETS Isolatie gebruikt de HR++ EPS parels® voor zowel spouwmuurisolatie als ook voor bodemisolatie.

Om een zo optimaal gevulde spouwmuur te realiseren worden de HR++ EPS parels® door ETS Isolatie eerst vermengd met lijm om deze vervolgens met speciale apparatuur in de spouwmuur te blazen. Hiervoor worden er eerst gaten in de voegen van de buitenmuur geboord aan de hand van een bepaald boorpatroon. Dit zorgt voor de beste verdeling van de HR++ EPS parels® in de spouwmuur. Uiteraard worden de geboren gaten naderhand weer keurig en bijna onzichtbaar dichtgemaakt.

Voor bodemisolatie gebruikt ETS Isolatie ook HR++ EPS parels®. Hierbij worden de parels via een slang de kruipruimte ingeblazen en vervolgens gelijkmatig verdeeld dat het een een goede isolatielaag vormt over de gehele bodem van de kruipruimte.

Op deze manier biedt ETS Isolatie met de HR++ EPS parels® een perfecte optie voor kwalitatieve spouwmuurisolatie en bodemisolatie.

 

HR++ EPS parels

 

Hoe gaat isolatie in zijn werk?

Om een duidelijk beeld te creëren van de isolatiemethoden en de soorten isolatie, hebben wij video’s gemaakt van onze projecten. Dit zijn recente projecten waarbij geïsoleerd wordt met Supafil en HR++ EPS parels®.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van dakisolatie voor uw woning? Neem vrijblijvend contact op via 0547 – 85 09 75 of mail ons via info@ets-isolatie.nl of ga direct naar de pagina ‘Aanvragen‘. Je kunt ons ook in de gaten houden via Facebook.

Vragen?

U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

Terugbellen?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.

  Vragen?

  U wilt uw isolatie door ons laten uitvoeren? Maar u heeft nog vragen over welke soorten isolatie er zijn en wat de mogelijkheden zijn?

  Onze collega's staan vanaf maandag t/m vrijdag om 08:00 tot 17:00 voor u klaar.

  U kunt contact opnemen via info@ets-isolatie.nl of bel ons op 0547 - 850 975.

  Terugbellen?

  Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u vrijblijvend voor een afspraak.