Vriendendeal voorwaarde

ETS Isolatie vriendendeals

1) ETS Isolatie actie ‘Vriendendeal’ (hierna: actie) wordt aangeboden door ETS Isolatie B.V. kantoor houdende aan de Veldegge 39, 7468DJ, te Enter, KVK NR:62113321 (hierna: ETS Isolatie).

2) Voor de actie geldt geen einddatum. ETS Isolatie behoudt zich echter het recht voor deze te beëindigen op een door ETS Isolatie bepaald tijdstip.

3) Er kan alleen aan de actie worden deelgenomen als u 18 jaar of ouder bent.

4) De actie geldt alleen voor klanten van ETS Isolatie. Onder ETS Isolatie-klant wordt verstaan een relatie die rechtstreeks bij ETS Isolatie is binnengekomen en door ETS Isolatie werkzaamheden heeft laten uitvoeren.

5) De aangeleverde relatiegegevens die op het moment van binnenkomen al eerder vermeld staan in ons klantendatabase komen alleen in aanmerking voor de actie als eerdere invoering in onze klantendatabase minimaal twee maand eerder is gebeurd.

6) Indien aangeleverde relatie al een offerte heeft van ETS Isolatie dan dient de aanmelding binnen te zijn voordat akkoord is gegeven.

7) Als de aangeleverde relatie overgaat tot woningisolatie dan ontvangt de indiener €50,- en de relatie €50,- korting op de order.

8) De uitbetalingen vinden één keer per maand plaats. Dit is, na akkoord aangeleverde relatie, ongeveer halverwege de opvolgende maand.

9) Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kan het eventueel onterecht verstrekte bedrag teruggevorderd worden middels een factuur.

10) In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door ETS Isolatie.

11) Klachten over deze actie kunnen schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij ETS Isolatie, afdeling aftersales, aftersales@ets-isolatie.nl

12) Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

13) Deze actievoorwaarden zijn terug te vinden op onze website: www.ets-isolatie.nl/vriendendeal.

 

Over ETS Isolatie

ETS Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuur-, bodem-, vloer- en dakisolatie. Jarenlange ervaring in het isoleren van woningen en gebouwen verzekert u als klant van een deskundig advies en een oplossing voor ieder isolatieprobleem. Afhankelijk van uw stookgedrag en de maatregelen die u wilt treffen kan ETS Isolatie ervoor zorgen dat u tussen de 20 en 50% kunt gaan besparen op uw huidige energierekening. Alle werkzaamheden worden eerst door een van onze adviseurs met een bouwtechnische achtergrond in kaart gebracht waarna een vrijblijvende offerte en vakkundig advies op maat gemaakt wordt. Onze adviseur zal samen met u de woning bekijken en in overleg met u een juiste manier van aanpak samenstellen.

Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken. Ook staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft over een van onze diensten, werkwijzen of materialen.